U

Welkom bij Pute 

Contact / route

Bij Pure wordt uitsluitend gewerkt op afspraak, welke u telefonisch, via Whatsapp of per e-mail kunt maken. Mocht ik niet opnemen, dan ben ik waarschijnlijk met een behandeling bezig. Spreek dan een bericht in en ik bel u zo spoedig mogelijk terug. 

Afspraak annuleren? Dat kan natuurlijk altijd wel eens voor komen! Ik verzoek u om dit ten minste 24 uur van tevoren aan mij door te geven. Anders zal de gereserveerde tijd aan u in rekening worden gebracht. 

De salon bevindt zich aan de Marshalllaan 84 in Hellevoetsluis, op de eerste verdieping van de woning. Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt. 


 

 

Disclaimer
Pure by Mirjam sluit elke aansprakelijkheid uit met betrekking tot de volledigheid van de informatie op deze website. De informatie op deze website kan zonder aankondiging op ieder gewenst moment door Pure by Mirjam worden gewijzigd. Auteursrechten op tekst, namen, logo's en beeldmateriaal op deze website zijn voorbehouden. U mag deze niet gebruiken, kopieren, of publiceren zonder voorafgaande toestemming van Pure by Mirjam.