U

Welkom bij Pute 

De Salon 
Ik ben Mirjam Kok, eigenaar van Pure by Mirjam en gediplomeerd pedicure en masseur. 

In 2016 besloot ik het roer om te gooien en vanuit een baan in de promotionele branche mezelf om te scholen naar pedicure. Zo ben ik na het afronden van die opleiding in 2017 mijn eigen salon gestart in Hellevoetsluis. 

In de afgelopen jaren heb ik diverse cursussen en opleidingen gevolgd waardoor het aanbod in behandelingen flink is uitgebreid. Zo behaalde ik in 2019 mijn diploma voor Wellnessmasseur.   

Mijn streven is om een totaalconcept te kunnen aanbieden, waarbij mijn klanten het noodzakelijke, zoals een pedicurebehandeling of massage met zorgvraag, kunnen combineren met een stukje luxe en ontspanning, zoals bijvoorbeeld een cosmetische behandeling, ontspanningsmassage of mooi gelakte nagels.  

Zowel dames als heren zijn welkom in de salon en kunnen terecht van maandag tot en met vrijdag, overdag en in de avond (van maandag tot en met donderdag). Er wordt uitsluitend gewerkt op afspraak. 

Impressie

 Merken

Er wordt in de salon gewerkt met professionele apparatuur en voor zover mogelijk met "pure" producten zonder parabenen, sulfaten en minerale olie. Denk hierbij aan merken als HFL Laboratories, LCN, Strictly Pure, CND, Famous Names en L'Oye Cosmetics.

<iframe  id='FeedbackApp' width='100%' height='650px' frameBorder='0'  style='overflow-x: hidden; overflow-y:auto' src='https://PurebyMirjam.boekingapp.nl/feedback'></iframe>